Wilfried Klingler leidt de gebiedskerk Sachsen/Thüringen

Halle/Saale. Het was muisstil in de grote zaal van de propvolle Georg-Friedrich-Händel-Halle, toen Stamapostel Richard Fehr aan het einde van de dienst aan Districtsapostel Fritz Nehkorn ambtsrust verleende. De Stamapostel was lovend over het werk van deze onvermoeibare en bij oud en jong geliefde Godsknecht: zijn bescheidenheid, zijn liefdevolle wezen en een innige verbinding met de Stamapostel zijn karakteristiek voor hem. Bijna 50 jaar diende hij als ambtsdrager de Nieuw-Apostolische Kerk, waarvan tot slot 16 jaar lang als Districtsapostel en president van de gebiedskerk Sachsen/Thüringen.

Tijdens zijn laatste dienen aan het altaar legde de scheidende Districtsapostel er de nadruk op dat hij heel zijn leven had gewerkt onder het motto "laat alle dingen in liefde gebeuren"!

Districtsapostel Wilfried Klinger (53) uit Hannover zal voortaan de gebiedskerk Sachsen/Thüringen leiden. Hij leidt daarmee drie gebiedskerken in Duitsland: Niedersachsen, Sachsen-Anhalt en Sachsen/Thüringen die samen uit ongeveer 58.000 leden bestaan.

Grondslag voor de dienst, die via satelliet naar de ontvangende gemeenten van de gebiedskerken Niedersachsen, Sachsen-Anhalt, Sachsen/Thüringen en Polen werd uitgezonden was het woord: "... zo leidt uwe wandel,zolang gij hier vreemdelingen zijt, met vreze" (1 Petrus 1:17). Stamapostel Richard Fehr riep alle toehoorders op om bijzonder aan de verwachting van de spoedige wederkomst van Jezus Christus vast te houden! Een uitgebreid verslag van de kerkdienst kunt u hier lezen. (http://www.nak.de/sath/ereignisse/stap_halle_2002.html)

Gedetailleerde informatie over onze gebiedskerk in Sachsen/Thüringen kunt u vinden onder
www.nak.de/sath/

21 June 2002